Tatar af rådyr

April 7, 2022Jagtersmag

Forberedning:

Arbejdstid:

Antal: 4 personer

Jeg er en af dem som elsker smagen af vildt, og det kommer virkelig til udtryk i denne opskrift med tatar af rådyr.

Retten er alene serveret med en hjemmerørt mayo, her anvender jeg Meyers opskrift, rugbrødsknas og karse. Det er derfor en ret som virkelig sætter kødet i fokus, hvorfor jeg elsker at servere retten for gæster.

Se udskrift
Print opskrift
Luk print
  • Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g. rådyrinderlår
  • 2 skiver halvgammelt tørt rugbrød
  • Karse
  • Salt
  • Peber
  • Hjemmelavet mayo fra Meyers

Fremgangsmåde

  • 1)

    Kom rugbrødet i en minihakker, så rugbrødet bliver helt små stykker.

  • 2)

    Kom rugbrødet på en tør pande og rist det indtil det er gyldent og sprødt. Sæt det til side.

  • 3)

    Kødet skæres i helt små stykker. Jeg kan bedst lide en håndskåret tatar, men man kan vælge at skrabe kødet eller køre det igennem en kødhakker. Smag kødet til med salt og peber.

  • 4)

    Fordel kødet på fire tallerkner og top retten med den hjemmerørte mayo, godt med karse og rugbrødsknas. Server retten straks.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige opskrift Næste opskrift