Hvem elsker ikke bare en snasket burger? Her har jeg forsøgt mig med en gorgonzolacreme, som jeg synes fungerer virkelig godt til vildt. Hakkebøffen er stegt, så den stadig er lidt rød i midten.
Bukke-Burger
Antal: 2 personer
- Tid
- Beskrivelse
- Billede
- Ingredienser
- Fremgangsmåde
- Noter
- Ernæring
- Antal: 2 personer
Ingredienser
- 300 g. hakket rådyr
- 4 stk. brioche burgerboller
- 150 g. gorgonzola
- 25 ml. sødmælk
- 4 stk. tomater
- Sprødt salat
- Salt
- Peber
- Smør, til stegning
Tilberedning
- 1)
Tomater og salat skylles og skæres i ønsket størrelse til burgeren.
- 2)
Kom mælk og gorgonzola i en gryde og lad gorgonzolaen smelte, smag til med salt og peber. Lad saucen koge lidt ind, til den rette konsistens rammes. Vær opmærksom på, at når saucen køler ned, vil saucen sætte sig yderligere.
- 3)
Det hakkede rådyrkød formes til fire bøffer, og krydres med salt og peber. Kom olie på panden. Når panden er meget varm, steges bøfferne således at de får en fin stegeskorpe. Der skues efterfølgende ned på middelvarme, tilføjes smør og derefter skal bøfferne have 2-3 minutter på hver side.
- 4)
Steg brioche burgerbollerne på panden ved høj varme i 30 sek. på hver side og derefter kan burgeren samles.